skip to Main Content
Talangforum

Stort tack till alla medverkande och alla ni runt omkring som har hjälpt till att möjliggöra Talangforum 2020! Vi är så stolta och glada över allt ert engagemang!

Årets vinnare har nu utsetts av KungälvsPostens läsare.

Varmt Grattis till:

Bidrag nr 10 Sofia Helmertz

Bidrag nr 18 Noah, Hampus, Gaston

Bidrag nr 19 Marcus Carlsson

Noah, Hampus, Marcus och Sofia tar emot diplom av Studio Wanselius. Gaston hade inte möjlighet att närvara men var med via länk.

Förstapriset är att få göra en videoinspelning av det vinnande bidraget hos Studio Wanselius. Tillsammans med vårt professionella team av regissör, sångpedagog, koreograf, sminkös, filmare, ljud och ljus får artisterna utveckla sitt bidrag i kreativ miljö. Så fort pandemin tillåter kommer vi att starta dessa inspelningar som sedan presenteras under våren här påhemsidan, i sociala medier och i Kungälvs Posten.

Vi hoppas och önskar att Talangforum kommer att bli ett återkommande event som växer och sprider sig. Därför kommer vi 2021 att vidga Talangforum till kranskommuner runt om Kungälv och deras tidningar. Målet är att så många som möjligt ska få uttrycka och utveckla sig genom kulturella aktiviteter. / Studio Wanselius

Vi vill tacka och gratulera alla som ställde upp i Talangforum med ett diplom!

Årets vinnande bidrag. Grattis!

Back To Top