skip to Main Content
Vilka vi är

Vi är ett gäng kreativa konsulter och kulturabetare som i 20 års tid arbetat med att få värderingar, företagskulturer, kommunikation och relationer att fungera på riktigt.

Vi drivs av tron på att  “hantera” existentiella och samtida utmaningar genom konst och dialog. Vi utgår från devisen att “se möjligheterna och lösningarna” som en nyckel till att hantera utmaningar.  Musik, teater, poesi, reflektion och samtal är några av våra kraftfulla verktyg.

Vi älskar utmanade uppdrag som tvingar oss att utveckla både oss själva och kunderna vi jobbar med. Vi vet att humor, lekfullhet och glädje är nycklar för att skapa framgångsrika varumärken och kulturer.

Vi som grundat Studio Wanselius heter Louise och Peter Wanselius. Vi är professionella musiker och skådespelare och har i 20 års tid jobbat med underhållning och event utifrån mänskliga relationer och ett kulturellt perspektiv. För ett tiotal år sedan bestämde vi oss för att aktivt leta efter ett ställe där vi kunde både bo och verka med ett kulturhus, max en timme från Göteborg. Vi landade i skogsnära miljö med en näringsfastighet som skulle visa sig vara perfekt för våra visioner och ändamål.

Back To Top