skip to Main Content
Digitala event
...med engagemang, närvaro och humor

Den bästa pedagogiken förmedlas med lust och glädje. Det underlättar inlärningen. Att som ni gör, blanda det här med att coacha oss, hjälpa oss i att borra djupare in i våra frågor, använda film, humor och er förmåga att improvisera rollkaraktärer gör mig imponerad. Också att ni kan jobba i process i en sådan stor grupp med en fast och tydlig ram. Christel/ Personalutvecklare

 

När du i dag ska nå ut med budskap om utveckling, omställning och förändring så ställs nya krav på en trovärdig och äkta kommunikation. Bra och rätt information räcker inte. Vi hjälper dig att berätta historier som skapar engagemang och som berör på ett djupare plan.

Vi ger regi som gör att dina medarbetare framför kameran får  närvaro och ett kroppsspråk som når fram. Vi hjälper dig med manus, scenografi och presentationsmaterial för att skapa största möjliga engagemang hos deltagaren. En av våra spetskompetenser är att krydda event med inslag av live-musik, specialskrivna “stå-upp-scener” och underhållande interaktiva övningar.

 

Exempel på det vi gör digitalt:

Medarbetarevent: “Festen via Teams blev en succé! Vi bjöds på underhållning, fin musik och mycket skratt!” “Bästa Corona-fest!” “1000 tack för en strålande digital fest”/Älvstranden utveckling

Utbildning:  Musik och improvisation utifrån filosofin “Ett barn har 100 språk” för förskolepersonal i Göteborg.

Ledar-och medarbetarutveckling: Regi, filmning och dramatisering av ett 40-tal av Chalmers medarbetare som improviserat scener, roller och dialoger om härskartekniker. Vi är stolta över att detta digitala och interaktiva utbildningsmaterial i dag används av 11  svenska universitet.

 

Back To Top