skip to Main Content
Louise Veranda
Live så mycket bättre
En eftermiddag med musik och skådespel i vår mysiga klubbmiljö!

Varmt välkommen till vår mysiga scen och en variationsrik eftermiddag med Louise och hennes gästande artister, musiker och skådespelare!

Hit kan du komma som du är, kanske med en vän eller flera, sitta ner i den sköna teaterklubben och bara vara, lyssna på livemusik, ta en kaffe, höra berättelser, andas skogsluft, må bra och ta med dig en upplevelse hem.

29 oktoberA touch of Tango

Två av Sveriges skickligaste Tangodansare, Samira Abutaleb Rosenlundh  och Elodie Labonne,  besöker verandan med sin vackra dans. Louise och hennes musiker smakar på tangomusiken och som vanligt blir det en variationsrik och musikaliskt mångfaldig eftermiddag. Innan konserteftermiddagen börjar finns möjlighet till prova på- tango med Samira och Elodie.

Plats: Studio Wanselius, Jägersberg 240 Kode

tid: Lördag 29 okt kl 15-17.30 Prova-på-tango för nybörjare innan konserten ca kl 13 återkommer med exakt tid.

Insläpp till konsertdelen fr 14.30

Biljetter: 260 kr bokas via info@studiowanselius.se.

Obs! Förbokning. Vi skickar bekräftelse via mail med betalningsinformation.

Enklare förtäring  finns att köpa..

Parkering finns.

FLER DATUM:

26 november– Country i adventstid

Svenska amerikanska och keltiska toner smälter samman i en skön mix denna eftermiddag när vi tänder första ljuset och känner doften av glögg i vår klubb i skogsbrynet.

10 december – Julveranda

Älskade julmusik! Vi frossar i julens musik och njuter av klassiker som hör julmyset till. Kanske vill du önska en julfavorit? Jätteroligt tycker vi. Skriv till info@studiowanselius.se och berätta vilken låt du skulle vilja höra och varför!

 

Back To Top