skip to Main Content
INNEHÅLL
Talangforum
Nu öppnar Talangforum 2020

Har du en dröm om att sjunga, dansa, spela, berätta eller uttrycka dig på just ditt vis för en ny publik? Vi startar nu ett forum för talanger. Även för dig som kanske inte så ofta syns och hörs. Skicka in ditt bidrag och visa upp just dina talanger.

Varför? Genom ditt bidrag vill vi sprida glädje och inspiration i denna lite dystra covid-tid.

Vad? Sketcher, dikter, roliga eller allvarsamma historier, sång, musik, teater, jonglering, joddling, dans, trick, eller vad helst du kommer på! Kanske är du en van ”tiktokare” eller har stått på scener i hela ditt liv? Alla bidrag är varmt välkomna! Vi vänder oss till alla åldrar och du kan göra ditt bidrag ensam eller med en grupp vänner.

Så här gör du:

 1. Spela in ditt bidrag max 2 min långt med ”liggande” kamera.
 2. Läs de allmänna tävlingsreglerna och ladda upp filmen här nedan. Öppet för bidrag 15 okt-30 nov

Var ser jag bidragen? Se ditt och alla andras bidrag på vår Youtube-kanal- Talangforum2020. Gilla, dela och prenumerera gärna. Observera att röstningen öppnas via Kungälvsposten.se den 1 dec.

Så här röstar du. Rösta på dina tre favoriter på Kungälvsposten.se.

Vinnande bidrag De tre vinnarna får medverka i Nya Kungälvsrevyn – ”Karantän i Bohuslän” Om pandemin sätter stopp för publika evenemang så blir priset i stället att få spela in sitt bidrag i vår professionella studio.

När?

15 okt -30 nov är forumet öppet för bidrag!

1 dec – 13 dec- Omröstning

18 dec: Vinnarna presenteras i Kungälvsposten 

Produktionsbolag Studio Wanselius i samarbete med Nya Kungälvsrevyn och Kungälvsposten.

  Filmklipp format: mov, mpeg, mp4, mp3 eller avi format

  Allmänna tävlingsvillkor som gäller för deltagande i Talangforum 2020

  1. De tävlande bidragen får inte innehålla någon politisk agenda eller religiöst missionerande. Det får inte vara diskriminerande, i enlighet med FN:s konvention om mänskliga rättigheter.
  2. De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter som namn, efternamn och ort att publiceras i Kungälvs Posten på Internet. Om du begär rättelse av felaktiga personuppgifter eller önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig att kontakta oss på adressen under punkt 4 nedan.
  3. Genom att godkänna dessa Allmänna Tävlingsvillkor samtycker du till personuppgifts-behandling enligt ovan. Observera att för tävlingsdeltagare under 18 år krävs vårdnadshavares samtycke till personuppgifts-behandling.
  4. Ansvarig för tävlingen är: Talangforum 2020 – genom Kulturföreningen Studio Wanselius. Jägersberg 240, 442 98 Kode
  5. För att delta i tävling måste du bo i Sverige samt acceptera reglerna för tävlingen. Deltagare under 18 år skall ha vårdnadshavares godkännande för att delta i tävlingen.
  6. Vinnarna utses, om ej annat anges, av Kungälvs-Postens läsare och kan inte överklagas.
  7. Priset är personligt och kan ej överlåtas till annan person eller grupp.
  8. Vinnaren kommer att bli informerad personligen via telefon eller e-post. Vinnaren kommer också att med för- och efternamn samt ort publiceras på i Kungälvs-Posten och på internet. Är vinnaren under 18 år kontaktas vårdnadshavaren.
  9. Talangforum 2020 tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller blivit för sent levererade. Talangforum 2020  tar inte heller ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan eller slutresultatet av tävling.
  Back To Top