skip to Main Content

Prova på-Argentisk Tango

Kanske har du någon gång lekt med tanken att prova på att dansa argentinsk tango, den där vackra och uttrycksfulla pardansen? Under en timme, guidar Samira och Elodie dig i dina första steg! För dem är tango en kanal för kreativitet och glädje, en icke-verbal dialog som berikar livet och som de vill ge fler chansen att upptäcka!

Plats: Studio Wanselius, Jägersberg 240 Kode

tid: 29 oktober kl 13.00-14.00 (Innan Louise veranda konserteftermiddag)

Biljetter: 100 kr förbokas via info@studiowanselius.se. Om du vill gå på Louise Veranda konserteftermiddag efteråt rabatteras kursen . Vi skickar bekräftelse via mail med betalningsinformation..

Bra att veta inför prova-på tango! 
Du behöver inte ha någon förbestämd danspartner och på fötterna funkar det bra med skor eller strumplästen. Dansens olika roller, att föra och följa, behöver inte vara låst till man och kvinna enligt oss. Många av oss dansar båda rollerna och vi välkomnar självklart olika identiteter och tillhörigheter.

Om dansarna
Elodie och Samira dansar, utforskar och undervisar i tango sedan många år tillbaka, tillsammans och med andra danspartners. De är aktiva i Göteborgs tangocommunity och Elodie driver också en egen dansskola med kurser på olika nivåer. För att veta mer; gå då in på Connect with joys hemsida: https://connectwithjoy.com/ eller facebooksida   https://www.facebook.com/elodielabonne.tango.gyrokinesis

Det vackra fotot på Samira Abutaleb Rosenlundh och Anna Sol är taget av fotograf Laura Valentino.

 

 

 

 

Back To Top